xxx menü

Rólunk

Szaktudás Kiadó Ház Zrt. a hazai agrár-szakkönyvkiadás és agrár-felsőoktatási tankönyvkiadás meghatározó szereplője. Többek között felsőoktatási, szakoktatási és környezeti nevelési sorozatok, az Intézményközi Tankönyvkiadási Szakértő Bizottság (ITSZB) által nyilvántartott egyetemi, főiskolai tankönyvek, a Mestergazda könyvek, a Tevékenységközpontú Tanulás-program és a 4H oktatási program szakmai anyagainak, tankönyveinek kiadója.

Szaklapjai között az általa alapított Agrárium című agrárpiaci trendmagazin szolgálja az agrárgazdálkodókat, mely a Száz Magyar Falu Nonprofit Kft. kiadásában, havonta 13.000 példányban szól az ország fejlesztésre leginkább elkötelezett közepes- és nagybirtokon gazdálkodó agrárcégekhez, cégvezetőkhöz, vállalkozókhoz – minden, 50 hektárnál nagyobb területen gazdálkodó a magazin elektronikus kiadását is megkapja.

A Szaktudás Zrt. 2003 óta a turizmus és vendéglátás terén is képviselteti magát két kiváló wellness szállodával A ráckevei Kék Duna Wellness Hotel 2009-ben elnyerte az Év Vidéki Wellness Hotelje címet, 2013-ban Az Év Szállása Népszerűségi Díj I. helyezését, 2014-ben pedig a II. helyezést. A noszvaji Oxigén Hotel & Zen Spa 2013-ban a legszebb belső kialakításért az International Hotel Awards: „The Best New Small Hotel Construction & Design in Hungary elismerést kapta, illetve 2014-ben megszerezte a Kids Oasis Minősített Családbarát Szálláshely minősítést.

A cég által alapított és szintén a Száz Magyar Falu Nonprofit Kft. által kiadott Kulinárium című lap pedig már több mint egy évtizede a turisztikai és vendéglátó ipari szakemberek egyik fontos és megbízható tájékozódási forrása.

Az Európai Bizottság által társfinanszírozott tevékenység. Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.
Ez a kiadvány (közlemény) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.