xxx menü

Események
Kaposvári Állattenyésztési Napok – Ismét az állatoké a főszerep

A folyamatosan fejlődő kiállítás országosan is meghatározó állattenyésztési rendezvény. A számos szakmai és közönségprogram 200 kiállítót és több mint 30 000 látogatót vonz a Pannon Lovasakadémia területére.

A kiállítás számára ideális természeti környezetben a tenyész- és haszonállatok bemutatása mellett megjelennek az állattenyésztést kiszolgáló gépeket, eszközöket, berendezéseket, valamint az állattenyésztéssel kapcsolatos háttéripari termékeket, szolgáltatásokat kínáló cégek mellett a takarmányipart, állategészségügyet, élelmiszeripart és az agrárfinanszírozást képviselő vállalkozások is.

A Szaktudás Kiadó és az Agrárium magazin csapata idén is szeretettel vár minden érdeklődőt kiállítói standján, ahol legújabb lapszámunk és mezőgazdasági szakkönyveink mellett megtalálhatják a Közös Agrárpolitika intézkedéseiről tájékoztató KAP Információs Pontunkat is!

Találkozzunk Kaposváron!

A rendezvény programjáról további információk itt találhatók: https://www.facebook.com/kaposvari.napok

vissza

Az Európai Bizottság által társfinanszírozott tevékenység. Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.
Ez a kiadvány (közlemény) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.