xxx menü

Rendezvények, események

Vállalkozók, polgármesterek találkoztak Ráckevén

A Szaktudás Kiadó Ház Zrt. által az EU Közös Agrárpolitikájának népszerűsítésére szervezett program részeként, a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben tartott sajtótájékoztatón Farkas József, a Kiadó elnöke fontosnak ítélte, hogy az uniós támogatások elosztásáról közvetlen ismeretekhez juthassanak az érintettek.

Tovább »


Sajtótájékoztató a MAGOSZ székházban

A Magosz elnöksége nagyon fontosnak és jónak tartja, hogy a földek a jelenleg hatályos földforgalmi törvény alapján tisztán, átlátható módon azok tulajdonába kerüljenek, akik gazdálkodnak, akik földművesek. A viták során nagyon sokszor elhangzott az, hogy ennek során majd valami ördögi trükköt fogunk alkalmazni, de ennek nincs semmi valóságtartalma. Amit mi akarunk, az az, hogy a föld véglegesen kerüljön a magyar gazdák tulajdonába – mondta a Jakab István, a szervezet elnöke a Szaktudás Kiadó Ház Zrt. által szervezett, az európai uniós Közös Agrárpolitika népszerűsítését szolgáló háttérbeszélgetések* első rendezvényén, ahol a résztvevőket Farkas József, a Szaktudás Kiadó Ház elnöke köszöntötte.

Tovább »


Kaposvári Állattenyésztési Napok beszámoló

A IX. Kaposvári Állattenyésztési Napok a Dunántúl legnagyobb és országosan is meghatározó kiállítása ebben az évben mintegy 800 tenyészállatot, 200 kiállítót és több mint 25 ezer látogatót vonzott Kaposvárra. A rendezvény három napon át gazdag szakmai- és közönségprogrammal várta az érdeklődőket.

Tovább »


Gépesítési konferencia Kaposváron

Sokan voltak kíváncsiak a IX. Kaposvári Állattenyésztési Napok kiállítás első napján megtartott szakmai konferenciák közül az immár negyedik éve az MMG GépPiac, a NAIK MGI és a MEGFOSZ szervezésében megrendezett állattartás gépesítési tanácskozásra, amely idén a baromfitartás korszerű műszaki és technológiai háttere témakörét érintette.

Tovább »


Farmer-Expo szakkiállítás - Debrecen, 2015. augusztus 19-22.

Minden év augusztusában több tízezer látogató és több száz kiállító indul útnak a piac meghatározó mezőgazdasági szakkiállítására Debrecenbe.
A Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás ebben az évben 24. alkalommal lesz az agrárium szakembereinek találkozóhelye.

Tovább »


Kaposvári Állattenyésztési Napok – Ismét az állatoké a főszerep

A folyamatosan fejlődő kiállítás országosan is meghatározó állattenyésztési rendezvény. A számos szakmai és közönségprogram 200 kiállítót és több mint 30 000 látogatót vonz a Pannon Lovasakadémia területére.

Tovább »

Az Európai Bizottság által társfinanszírozott tevékenység. Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.
Ez a kiadvány (közlemény) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.